Politika kvalitete i zaštite okoliša

Istra Logistika već više od 10 godina pruža usluge čišćenja u hotelima i kampovima te svim vrstama stambenih i poslovnih objekata. Svoje dugogodišnje poslovanje temeljimo na kvaliteti, profesionalnosti, diskreciji i stručnosti.

U želji za pružanjem najkvalitetnije usluge našim klijentima, kontinuirano se usavršavamo i pratimo trendove u industriji čišćenja i održavanja životnih i poslovnih prostora. Pružanje usluga provodimo najmodernijim profesionalnim strojevima za čišćenje.

U pogledu odabira sredstava za čišćenje kontinuirano nastojimo koristiti sredstva koja nemaju negativan utjecaj na okoliš i koja posjeduju primjenjive ekološke certifikate. Težimo sprječavanju negativnog utjecaja na okoliš, a stalnom edukacijom djelatnika i kvalitetnom suradnjom sa dugogodišnjim dobavljačima, provodimo optimizacije procesa pružanja usluga, u smislu smanjenja potrošnje vode i sredstava za čišćenje te istovremenim zadržavanjem kvalitete usluge.

U poslovanju kontinuirano pratimo i ispunjavamo važeće zahtjeve, kako naših klijenata, tako i one zakonske.

Uspostavom i poboljšavanjem sustava upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša iskazujemo vlastito opredjeljenje prema trajnom i stalnom unaprjeđenju vlastitih usluga, stručnosti djelatnika i poboljšanja okolišnih uvjeta.

U Poreču, 01.03.2018.

Damir Velenik, direktor